Hosted Microsoft Exchange

In deze tijd van economische krapte waarin steeds strengere eisen worden gesteld aan de productiviteit, kunnen bedrijven de totale kosten alleen reduceren door meer en vooral beter te communiceren. Met Exchange 2003 wordt de productiviteit van informatiewerkers verhoogd doordat men op ieder moment efficiŽnt toegang heeft tot relevante bedrijfsgegevens, ongeacht eventuele netwerkfluctuaties

Wat is het?
Hosted Microsoft Exchange 2003 is de email- en samenwerkingsservice waarmee u de communicatie binnen uw bedrijf op efficiŽntere wijze kunt laten verlopen. Hosted Exchange 2003 biedt samen met de uitgebreide clientfunctionaliteit van Microsoft Office Outlookģ 2003 mobiele, externe en desktoptoegang tot e-mail met state-of-the-art beveiliging en privacy, lagere eigendomskosten dankzij de services van Microsoft Windows Server™ 2003, hoge betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties, samenwerking via e-mail en eenvoudige upgrade, implementatie en beheer. Als ASP oplossing hoeft u zich dan ook nooit meer zorgen te maken over de werking van uw email afhandeling. Met een gegarandeerd service delivery level en voorspelbare kosten zult u duidelijk lagere total cost of ownership ervaren voor uw messaging and collaboration behoeften.

Wat kost het?
er zijn 4 vershillende Managed Mailbox pakketten:
UTICA Lite      € 5.95 per mailbox per maand
UTICA Standard     € 9.95 per mailbox per maand
UTICA Professional  € 14.95 per mailbox per maand
UTICA Premium     € 19.95 per mailbox per maand

Voor een overzicht en opties van de verschillende pakketten kunt u hier klikken

Voordelen tov een Exchange omgeving op kantoor
Geen investeringen in hardware
Geen investeringen in software
Geen hoge beheers en onderhoudskosten
Professioneel beheer
24/7 monitoring van de complete omgeving
mogelijkeheid voor een SLA (Service Level Agreement)
1ste lijns emaildesk
2de lijns telefonisch support

Waarom kiezen voor UTICA?
Veel providers adverteren met Hosted Exchange, de vraag die gesteld moet worden is of deze providers de infrastructuur zelf beheren of besteden ze het zelf uit aan een andere? Met andere woorden, waar worden de mailboxen van de klanten werkelijk gehost? Dat is cruciaal.
UTICA host en beheert de complete omgeving zelf. Dat maakt ons zeer flexibel en geeft ons de mogelijkheid om snel infrastructurele beslissingen en wijzigingen door te voeren, die u nodig heeft. UTICA is ook geen volume hoster, wij behandelen u niet als een nummer. Dat maakt ons zo sterk.

Demo account(s) aanvragenn

Klik hier om een demo aan te vragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen
Naar de UTICA website

Klik hier om naar de UTICA site te gaan